آرشیو دسته بندی: باتری خودروهای ایرانی

صنعت خودروسازی ایران

صنعت خودروسازی ایران، پس از صنعت نفت بزرگ‌ترین صنعت در ایران است. هم‌اکنون ایران با ساخت ۱٬۳۹۵٬۴۲۱ دستگاه خودرو و ۳۵٬۹۰۱ دستگاه خودروی تجاری (در سال ۲۰۰۹) بیستمین خودروساز بزرگ دنیا و بزرگترین خودروساز خاورمیانه شده‌است. در سال ۲۰۰۹ ایران از لحاظ سرعت رشد صنعت خودرو مقام پنجم دنیا را پس از چین، تایوان، رومانی و هند کسب کرد. اما امسال سایپا و ایران خودرو به بدترین و گران فروشترین خودرو سازان دنیا تبدیل شدند.

در سال ۲۰۰۱، ۱۳ شرکت دولتی و خصوصی در ایران وجود داشت که در میان آنها ایران خودرو و سایپا صاحب ۹۴٪ از کل تولیدات بومی بودند. شرکت ایران خودرو با در سال ۲۰۰۱ با تولید پیکان (که بعدها در سال ۲۰۰۵، سمند جایگزین آن شد) ۶۱٪ بازار و سایپا در همان سال ۳۳٪ بازار خودروی ایران را به خودشان اختصاص دادند.

تولیدات خودروی ایران در چند گونه خودروی مختلف موجود می‌باشد:خودروهای مسافری، چهار چرخ محرک، ون، کامیون‌ها، اتوبوس‌ها، مینی‌بوس‌ها و وانت‌ها. در ایران حدود ۵۰۰٬۰۰۰ نفر (تقریباً ۲٫۳٪ تمامی نیروی کار) به‌طور مستقیم در صنعت خودروسازی و بسیاری دیگر در صنایع مرتبط کار با این صنعت کار می‌کنند. تقریباً ۷۵٪ کل تولیدات خودروی کشور را خودروهای مسافری و ۱۵٪ آن را خودروهای وانت دربر می‌گیرند.

صنعت خودرو ایران از اوایل دهه ۳۰ شمسی تاکنون فراز و نشیب‌های زیادی را تجربه کرده است. صنعتی پر سر و صدا و پر حاشیه. از تولید پیکان و سمند گرفته تا واردات روز افزون خودروهای خارج و در نهایت خداحافظی با بهترین شرکای تجاری در طول ۶۰ سال تجربه صنعت خودروسازی ایران بوده است.

دهم تیرماه در تقویم کشور به نام روز صنعت و معدن نام گذاری شده است. صنعت خودرو ایران همانند سایر صنایع کشور، از ابتدا درگیر چالش‌ها و سختی‌هایی شد به گونه‌ای که روزهای آغازین فعالیت صنعت خودروسازی ایران با مونتاژ برخی مدل‌های خودرویی همچون خودروهای نظامی و شهری جیپ کلید خورد. البته لازم به ذکر است که خودرو جیپ در هیچ کشوری ارتباط مستقیمی با سیاست نداشته بلکه هر کشوری برای بقای خود در تجهیزات ارتش از آن بهره می‌گرفته است.

پس از مونتاژ خودروهای نظامی و جیپ، ایران به یکباره وارد چرخه تولید خودرو شد. به گونه‌ای که می‌توان از آن زمان به بعد را به چهار دهه مهم خودروی همچون پیش از انقلاب، دهه ۶۰، دهه ۷۰ و دهه ۸۰ تقسیم کرد.

باتری مناسب خودروهای ایرانی

باتری هایما 7X

مشخصات باتری هایما 7X  باتری اصلی  70AH باتری های قابل نصب دیگر  –  ولتاژ باطری [...]

باتری زامیاد کارون

مشخصات باتری زامیاد کارون باتری اصلی 70AH باتری های قابل نصب دیگر 90AH  ولتاژ باطری [...]

باتری زامیاد زاگرس

مشخصات باتری زامیاد زاگرس باتری اصلی 70AH باتری های قابل نصب دیگر 90AH  ولتاژ باطری [...]

باتری سایپا اطلس

  مشخصات باتری سایپا اطلس باتری اصلی 50AH باتری های قابل نصب دیگر – ولتاژ [...]

باتری سهند

  مشخصات باتری سهند باتری اصلی 50AH باتری های قابل نصب دیگر – ولتاژ باطری [...]

باتری هایما 8S

مشخصات باتری هایما 8S  باتری اصلی  70AH باتری های قابل نصب دیگر  –  ولتاژ باطری [...]

باتری زوتی DL5

مشخصات باتری زوتی DL5  باتری اصلی  60AH باتری های قابل نصب دیگر  70AH  ولتاژ باطری [...]

باتری دایون تیوان Y5

مشخصات باتری دایون Y5 باتری اصلی 70AH باتری های قابل نصب دیگر 80AH ولتاژ باطری [...]

باتری ریسپکت پرایم

مشخصات باتری ریسپکت پرایم باتری اصلی 70AH باتری های قابل نصب دیگر 74AH ولتاژ باطری [...]

باتری ون این رودز

مشخصات باتری ون این رودز باتری اصلی 45AH باتری های قابل نصب دیگر – ولتاژ [...]

تماس با ما و ثبت سفارش