مشخصات باتری آئودی Q7
باتری اصلی | 80AH |
باتری های قابل نصب دیگر | 100AH |
ولتاژ باطری | 12 ولت 12V |
چینش قطب | پایه کوتاه – قطب چپ |
باتری فابریک و اورجینال آئودی Q7
باتری فابریک آئودی Q7 80 آمپر است. همچنین میتوان بر روی آن باتری 100 آمپر هم نصب کرد.
بهترین باتری مناسب آئودی Q7
بهترین باتری برای آئودی Q7 باتری 80 آمپر است.
انتخاب آمپر مناسب باطری برای خودرو آئودی Q7
راهنمای خرید باطری ماشین مسئله دیگری که در هنگام خرید باطری باید به آن توجه شود آمپر باطری است.
یعنی باید بدانیم سیستم برق ماشین به باطری چند آمپر نیاز دارد.
اگر خودرو شما مصرف کننده های برقی اضافه مانند سیستم صوتی یا لامپهای قوی دارند, باید آمپر باطری را بالا تر انتخاب کرد. مثلا برای آئودی Q7 که باطری فابریک آن 80 آمپر است در صورت استفاده از مصرف کننده اضافه باید از باتری 100 آمپر استفاده کرد.
باطری ایرانی یا کره ای
در مورد استفاده از باطری ایرانی و یا کره ای باید گفت کیفیت باطریهای ایرانی مانند صبا باطری سپاهان باطری و برنا باطری در سالهای اخیر بسیار بهتر شده است و در ایران هر دو نوع باطری اتمی و اسیدی تولید میشود.
استفاده از تکنولوژی روز دنیا و بکارگیری دستگاههای اروپایی کیفیت باطریهای ایرانی را تا حد زیادی بالا برده است باطری ایرانی دارای خدمات پس از فروش و گارانتی معتبر شرکتی هستند.
باطریهای کره ای سالهاست که در ایران استفاده میشود و طول عمر بسیار مناسبی دارد و شرکتهای باطری سازی ایرانی هم. به تازگی همپای آنها پیشرفت کرده اند. پس در هنگام خرید باطری میتوانید از گزینه های ایرانی هم با اطمینان کامل استفاده که البته قیمت مناسبتری هم دارند.
محل باتری آئودی Q7
باتری آئودی Q7 در زیر صندلی راننده قرار دارد.
طول عمر باتری آئودی Q7
باطری بر روی ماشین آئودی Q7 در حدود دو تا سه سال کار میکند. البته این مدت با توجه به شرایط نگهداری باطری و نوع استفاده از باطری تغییر میکند.
حداکثر آمپر باطری برای آئودی Q7
بر روی ماشین آئودی Q7 می توان حداکثر تا باتری 100 نصب کرد ولی بیشتر از آن توصیه نمی شود و دینام نمیتواند پاسخگو باشد.
گارانتی باتری ماشین آئودی Q7
در مورد باطریهای ایرانی تمام گارانتیها شرکتی میباشند. یعنی شما از هر کجا این باطری را خریده باشید برای استفاده از گارانتی باید به نمایندگی باتری مراجعه کنید.
مدت گارانتی هر محصول بستگی به عوامل مختلفی دارد که کارخانه تولید کننده با در نظر گرفتن آنها مدت زمان گارانتی را تعیین می کنند. از جمله عوامل تاثیر گذار در مدت گارانتی برند باتری،نوع خودرو و باتری می باشد.
در هنگام خرید باتری های ایرانی یک عدد کارت گارانتی به شما داده خواهد شد.
باتری های خارجی نیز مانند باتری های ایرانی دارای کارت گارانتی میباشند و یکی از نشانه های باتری های قاچاق نداشتن کارت گارانتی است که کاملا غیر معتبر و غیر قانونی میباشد.
سوالات رایج و جواب آنها:
1- آیا می توان روی خودروی آئودی Q7 باتری بالاتر از 100 آمپر نصب کرد؟
جواب : خیر، ابعاد باتری خودرو آئودی Q7 مشخص است و بالاتر از آن نمی توان روی آن نصب کرد.
2- من روی آئودی Q7 سیستم صوتی و تصویری نصب کرده ام برای اینکه مشکلی نداشته باشم چکار کنم؟
جواب : باتری ماشین شما 80 آمپر می باشد، شما می توانید از باتری های با کیفیت خوب تا 100 آمپر استفاده کنید. باتری های سایز بالاتر روی خودروی آئودی Q7 قابل نصب نیست.
3- آیا تحویل داغی باتری فرسوده ضروری است؟
جواب : بله، توجه نمایید قیمت درنظر گرفته برای تمامی باتری ها با احتساب دریافت داغی باطری فرسوده است.
4- آیا باطری های نصب شده توسط باتریکو دارای گارانتی هستند؟
جواب : بله تمامی باتری های داخلی و خارجی نصب شده توسط این شرکت دارای گارانتی هستند.
5- طول عمر باتری ها معمولا چند سال است؟
جواب : باتری ها با توجه به کشور سازنده، انواع برند و مکان جغرافیایی استفاده از آن ها طول عمر بین 1 تا 3 سال دارند.
باتری های کره ای نسبت به باتری های ایرانی طول عمر بالاتری دارند.
6- علائم خرابی باتری ماشین چیست؟
- از زمان خرید آن 2 سال یا 40.000 کیلومتر گذشته باشد.
- دیر روشن شدن خودرو
- تغییر رنگ نشانگر باتری
- خرابی ظاهری باتری
- سخت روشن شدن مجدد خودرو
- استارت نخوردن در هوای سرد
- نیامدن برق پشت آمپر صفحه کیلومتر
7- هزینه حمل و نقل و نصب باتری چگونه محاسبه می شود؟
جواب : هزینه حمل و نقل و نصب باتری توسط باتریکو کاملا رایگان است.
8- آیا می توان از باتری با ظرفیت بالاتر استفاده کرد؟
جواب : با توجه به ابعاد باتری و ظرفیت دینام خودرو می توان باتری با ظرفیت بالاتری هم بر روی خودرو نصب کرد.
9- باتری اتمی مناسب است یا باتری اسیدی؟
جواب : باتری های اتمی یا بدون نیاز به نگهداری نسبت به باتری های اسیدی مناسب ترند.
10- مزایای نصب باتری توسط باتریکو
- نصب باتری فابریک
- گارانتی تعویض باتری نصب شده
- نصب باتری با تاریخ تولید جدید و سریال اصلی
- تعویض باتری توسط کارشناسان حرفه ای
درباره خودرو آئودی Q7
آئودی Q7 شاسی بلند فول سایز و لوکسی است که از سال 2006 تا کنون تولید شده. در این خودروی لوکس از سه ردیف صندلی برای 7 سرنشین استفاده شده و فضای جاداری برای در هر سه ردیف برای سرنشینان فراهم است.
برای آئودی کیو 7 از موتور 6 سیلندر 3 لیتری استفاده شده و با سیستم گیربکس 8 سرعته اتوماتیک 0 تا 100 را در 6.5 ثانیه طی می کند که برای خودرویی با این ابعاد و وزن زمان بسیار خوبی است.
این خودرو با وزن بیش از 2 تن و سیستم چهار چرخ متحرک قابلیت مانور بالایی دارد و می تواند به سرعت نهایی 234 کیلومتر بر سرعت برسد.
درباره شرکت خودروسازی آئودی
آئودی – Audi – شرکت خودروسازی آلمانی و تولیدکنندهٔ خودروهای لوکس است، که محصولاتش را در ۹ کارخانه، مستقر در ۸ کشور اروپایی، تولید مینماید.
پس از پایان یافتن جنگ جهانی دوم، در سال ۱۹۵۸ شرکت مرسدس بنز حدود ۸۷٪ درصد از سهام آئودی را خریداری کرد و سال ۱۹۵۹ مابقی سهام شرکت را نیز بدست آورد، امادر ادامه در سال 1964 توسط فولکس واگن خریداری شد و از آن زمان تاکنون، از زیرمجموعههای گروه فولکسواگن بهشمار میآید.
آئودی همراه با مرسدس بنز و ب ام و سه خودروساز مشهور و لوکس آلمانی هستند و بهعنوان پرفروشترین خودروسازان لوکس جهان شناخته میشوند. بخشی از سهام شرکت خودروسازی آئودی نیز در بازار بورس فرانکفورت معامله میشود.
این شرکت هیچگاه در ایران حضور فعالی نداشته است و در زمان های مختلف، شرکت های گوناگونی به قصد نمایندگی و واردات این برند لوکس آلمانی، به فعالیت پرداخته اند که تاکنون هیچ کدام، به سر انجام نرسیده است.
مشخصات فنی آئودی Q7
- موتور: 6 سیلندر
- حداکثر قدرت: 333 اسب بخار در 6500 دور در دقیقه
- حداکثر گشتاور: 440 نیوتن متر در 5300 دور در دقیقه
- حجم موتور: 2995 سی سی
- تعداد سوپاپ: 24
- جعبه دنده: 8 سرعته تیپ ترونیک
- شتاب ۰ تا 100: 6.5 ثانیه
- حداکثر سرعت: 234 کیلومتر بر ساعت
- وزن خالص: 2030 کیلوگرم
- فاصله محورها: 2994 میلی متر
- ابعاد و نوع چرخ های جلو عقب: 255/60R18
مصرف سوخت آئودی Q7
- داخل شهر: 9.4 Lit/100km
- خارج شهر: 6.8 Lit/100km
- ترکیبی: 7.7 Lit/100km
- حدآلایندگی: Euro 6
ظرفیت ها آئودی Q7
- باک بنزین: 85 لیتر
- سرنشین: 7 نفر
ابعاد خودرو آئودی Q7
عرض: (1968) mm
طول: (5052) mm
ارتفاع: (1741) mm
سلام روز بخیر
ماشین من فقط صبح ها استارت نمیخوره و با باتری به باتری یا هل دادن روشن میشه اما در طول روز چنین مشکلی ندارم خیلی راحت با تک استارت روشن میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید علتش از چی میتونه باشه؟
با سلام
این مشکلی که طرح کردید دلایل فراوانی می تواند داشته باشد که برخی از آنها را به اختصار برایتان بیان خواهیم کرد:
1. سادهترین دلیل ممکن برای روشن نشدن ماشین، میتواند نبود سوخت کافی در باک خودرو باشد. اگر باک خودروی شما خالی از بنزین باشد سوختی برای ترکیب، تراکم و در نهایت اشتعال وجود ندارد؛ پس خودرو هم روشن نخواهد شد!
2. اگر این پمپ به هر دلیلی درست کار نکند، بنزین هم به موتور نمیرسد و خودرو روشن نمیشود.
3. یکی دیگر از دلایل استارت خوردن و روشن نشدن ماشین، میتواند خرابی در دندهها، قطعات متحرک و… باشد که میتواند برای شما دردساز شود. اگر مجموعه استارتر خودروی شما درست کار نکند، خودرو روشن نخواهد شد؛ درصورتیکه مشکل از این سیستم استارت باشد، در اولین فرصت اقدام به تعمیر یا تعویض آن نمائید.
4. سومین مرحله از استارت خوردن، مربوط به اشتعال است که مستقیما به کویل و شمعها مربوط میشود. شمع و کویل خراب، زمانبندی و ولتاژ احتراق را خراب میکنند و نتیجه آن، روشننشدن خودرو است. اگر خودرو بد استارت میخورد، شمعهای آن را به مراکز خدمات معتبر نشان دهید تا از مشکلات احتمالی پیش رو جلوگیری کنید. البته این خرابی ممکن است به خاطر نرسیدن برق به شمعها نیز باشد که در این صورت، باید سیستم برقرسانی خودرو را بررسی و تعمیر کنید.
5. اگر فیلتر بنزین خودرو مسدود باشد یا به هر دلیل دیگری مجاری سوخترسانی به موتور دچار رسوبات و گرفتگی شده باشد، نباید انتظار داشته باشید که خودرو با تک استارتی به سرعت روشن شود.
6. در طی سالهای گذشته، کاربراتور جای خود را به انژکتور داده است. نام دیگر انژکتور، سیستم پاشش سوخت است که وظایفی در حیطه سوخترسانی دارد؛ بنابراین، وجود مشکل در انژکتور هم میتواند از دلایل استارت خوردن و روشننشدن ماشین تلقی شود.
7. فراموش نکنید که مشکل روشننشدن خودرو پس از استارت، در فصول سرد سال بیشتر اتفاق میافتد که یکی از دلایل آن، میتواند استفاده از روغنموتورهای بیکیفیت و غیراصل باشد. این روغنموتورها نمیتوانند روانسازی لازم برای حرکت قطعات متحرک داخل موتور را فراهم کنند.
8. یکی دیگر از مهمترین دلایل روشن نشدن ماشین، مشکل در سیستم سوخت رسانی آن است.
علت خروج بخار باتری چیست؟
با سلام
علت گاز اسید باتری، شارژ بیش از حد باتری بوده که منجر به ایجاد گازهای هیدروژن و اکسیژن می شود.
باتری طوری طراحی شده که این گازهای اضافه را تهویه کند یا این که آنها را با هم ترکیب کند تا تشکیل آب دهند. اما تجمع گازهای اضافه خطرناک بوده و ترکیب این گازها بشدت قابل انفجار است.
اگر گازهای اضافه منفجر شوند انفجار حاصل باعث ترکیدن قاب بیرونی باتری شده و با پاشیدن مایع و پرتاب تکه های باتری به هر کس که در آن نزدیکی باشد، آسیب می رساند.
گاهی اوقات مالکین خودرو بجای تعویض باتری خودرو را هل داده و روشن می کنند و مسافت های طولانی را با باتری خراب طی می کنند . اما این امر فشار زیادی را به باتری می آورد و هر لحظه احتمال انفجار باتری وجود دارد.
یکی از نکاتی که همکاران محترم باید به آن دقت کنند این است که نباید باتری را زیر شارژ با جریان بالا قرار دهند چون این کار فشار گاز داخل محفظه باتری را به شدت بالا می برد. نکته دیگر اینکه باتری تازه شارژ شده را زیر تست جریان بالا نبرید، سعی کنید کمی از اتمام شارژ زمان سپری شود تا دما و فشار گاز باتری کم شود.
در این شرایط توصیه می شود باتری خودروی خود را تعویض نمائید، چون این باتری عمر مفید خود را انجام داده است و ادامه ی استفاده از آن بسیار خطرناک می باشد.